Els enigmes de Cardedeu

A partir del dissabte 10 d’octubre, en el marc de les Jornades Europees del Patrimoni, el MATBC activa un nou joc de pistes pels carrers i entorns naturals del municipi per a realitzar amb l’Aplicació Mòbil Adventuriq.

Els enigmes de Cardedeu consta de dos itineraris on s’hauran de descobrir els noms misteriosos d’un personatge i d’un mas tot superant diferents reptes a partir de pistes i geo-coordenades que ajudaran a avançar als participants.

Una aventura per a fer sols o en família, i conèixer la història, el patrimoni arquitectònic i natural del municipi i guanyar premis i recompenses.

els enigmes de Cardedeu

Els enigmes de Cardedeu
Street Scape

“Els enigmes de Cardedeu” es divideix en dos itineraris, un pel centre de la vila per a conèixer el patrimoni històric i arquitectònic i un l’altre per l’entorn natural del municipi per a descobrir-ne els boscos, camins i parcs.

1.Un personatge de conte
Un personatge misteriós i simpàtic, de qui s’haurà d’endevinar el mom, acompanyarà als participants pel centre històric de Cardedeu fent-los superar diferents reptes a canvi d’obtenir les lletres que formen el seu nom.

2. El mas misteriós
Cardedeu té un entorn natural privilegiat i amb aquesta aventura es proposa descobrir-lo tot passejant i superant reptes pels camins, parcs, camps i boscos del municipi. L’objectiu és descobrir el nom d’un dels seus masos més significatiu

3. Bonus Tracks
Al final de cada itinerari els participants podran completar l’activitat amb un bonus trak al museu amb la finalització del qual guanyaran un premi.

Ambdós jocs es poden fer les 24 hores del dia. Els bonus track s’han de fer en horari d’obertura del museu (no cal que sigui el mateix dia que s’ha fet l’enigma).

“Els enigmes de Cardedeu” he estat desenvolupat per l’empresa El Generador amb assessorament de l’equip del museu.

Amb aquests dos recorreguts es vol ampliar l’oferta turística, cultural i d’oci vinculada al territori, a la seva història, al producte de proximitat i al passat modernista que va convertir a Cardedeu en destí d’estiueig de part de la burgesia barcelonina de principis del segle XX.

En aqueta acció, a més, hi participen diverses empreses de Cardedeu: la Guingueta del Pompeu, el Restaurant Esbiosfera, el Restaurant l’Antic casino i la Cerveseria Sant Jordi. Cadascun d’ells ofereix un obsequi als participants al llarg del recorregut o en acabar-lo.

Com jugar-hi:

 1. Descarregar-se  l’APP “AdventuriQ”
 2. Donar-se d’alta amb nom (o nick) i correu electrònic
 3. Introduir el codi del joc: 553044582
 4. Cal llegir bé els instruccions i ja es pot començar a jugar
 5. Quan s’acaba l’itinerari es podrà consultar la classificació.
 6. Per guanyar el premi, cal fer els bonus track

Recomanacions:

 1. Es recomana calçat còmode
 2. Descarregar-se l’aplicació a casa
 3. Dur el mòbil amb la bateria plena
 4. Activar les dades
 5. Activar la ubicació

Tota la informació a:

Deixa un comentari