El turisme del Vallès Oriental present a la B-Travel 2022

Aquest passat cap de setmana s’ha celebrat la fira B-Travel 2022, punt de trobada de l’oferta turística d’experiències dirigida al públic de proximitat.

TurismeVallès ha estat present, sota la marca Costa Barcelona, dins de l’estand de Catalunya.

Un any més, TurismeVallès ha estat present a la fira B-Travel, que s’ha dut a terme del dia 1 al 4 d’abril, al palau 1 i la plaça Univers del recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona. Totes les destinacions catalanes hi ha estat presents dins de l’estand de Catalunya.

La fira B-Travel és un punt de trobada del sector turístic dirigit al públic de proximitat amb expositors locals, nacionals i internacionals, on el visitant han trobat diferents propostes eno-gastronòmiques, d’aventura, d’esports, culturals, escapades en família i activitats de benestar, entre d’altres.

El Vallès Oriental ha presentat la seva oferta d’activitats i experiències de natura, turisme actiu, cultura, gastronomia, comerç, esports, turisme familiar, termalisme, així com les fires i activitats que es duran a terme durant les properes setmanes a la comarca. Tanmateix els visitants al saló han pogut realitzar el Quiz Apropa’t i Viu! del Vallès Oriental i conèixer d’una forma divertida els 39 municipis de la comarca.

Més informació: www.b-travel.com/ca/ // www.vallesoriental.cat

Deixa un comentari