Turisme rural Can Burguès

Allotjament rural a 30 minuts de la ciutat de Barcelona

Can Burguès és una masia catalana els orígens de la qual es remunten al segle XIII i ha arribat als nostres dies sempre per transmissió de pares a fills. Conserva encara l’estructura i l’estil rústic que li són propis i que s’han anat forjant al llarg dels anys, constituint un important referent històric tant del poble com de la comarca.

Situada al poble de Santa Eulàlia de Ronçana, a la comarca del Vallés Oriental, i a només 30 min de la ciutat de Barcelona, la nostra masia ofereix als hostes un tracte familiar, un clima de tranquilitat i un paisatge verd i agradable, amb possibilitats d’interessants passejades i estones de lleure i descans. Això no obstant, Can Burguès està a prop de les principals vies de comunicació del país, cosa que permet desplaçar-se i visitar la variada i interessant oferta turística i gastronòmica de la zona.

Can Burguès és la casa pairal d’una família dedicada principalment al conreu de l’avellana ecològica. En menor importància, també s’hi cultiven cereals, fruites i hortalisses per a consum propi i també s’hi troba una petita quantitat d’animals de corral.

Logo Turisme rural Can Burguès

Adreça

Camí de Can Burguès, Barcelona, Catalunya, 08187, Espanya.

Dades de contacte

Codi de recurs turístic: PB-000215

Telefon 938448007

Email canburgues@canburgues.cat

Web http://www.canburgues.cat

Serveis