L’Amagatall de Cal Tonedor

L’Amagatall de cal Tonedor és un complexe rural compost d’una masia principal on antigament hi vivien els propietaris i en la actualitat es la casa rural L’Amagatall destinada al lloguer per habitacions, cadascuna d’elles amb bany propi. La segona masia que hi trobem havia sigut la casa dels masovers, i actualment és la casa rural Cal Tonedor, destinada al lloguer integre. Totes dues masies daten de finals del s.XIX i estan incloses en el catàleg de masies de Vallgorguina, situades entre dos Parcs Naturals dotats d’una gran i important bellesa paisatjística: El Parc Natural del Montnegre- Corredor i el Parc Natural del Montseny, i a tansols 20 minuts del mar.

L’Amagatall de cal Tonedor compta amb un espai exterior de fins a 20 hectàreas de terreny. Zones de bosc on realizar rutes de senderisme i espais on poder gaudir plenament de la naturalesa: petits racons per als amants de la lectura i on poder gaudir del sol, tan a l’estiu com a l’hivern (disposem de dues piscines, una per adults i una altre per a els mes petits), i barbacoes on realitzar dinars i sopars a l’aire lliure.

Tambe disposem d’una extensa explanada amb zona de jocs per al petits i no tan petits.(pista de básquet, bitlles, patanca, etc.).

La masia està adaptada per a poder celebrar qualsevol tipus d’aconteixements (casaments, bateigs, aniversaris, etc.).

Per a celebracions, demanar pressupost a travès del nostre correu electrònic info@lamagatalldecaltonedor.com

Logo L’Amagatall de Cal Tonedor

Adreça

C-61, Vallgorguina, Catalunya, 08471, Espanya.

Dades de contacte

Codi de recurs turístic: PB-000642

Telefon 647049861

Email info@lamagatalldecaltonedor.com

Web http://www.lamagatalldecaltonedor.com/ca-es/