Hotel Masferrer

Masferrer és l’aposta personal de la Montse i el Manel, que van restaurar completament la masia per convertir-la en un acollidor hotel de només 12 habitacions en un entorn realment idílic. La restauració es va dur a terme conservant alguns dels signes del noble passat de la casa, com ara l’entrada principal, en forma d’arc adovellat de mig punt. També es van mantenir altres elements arquitectònics originals, molts d’ells de l’època gòtic-renaixentista, que contrasten amb les comoditats contemporànies amb les que s’ha volgut dotar l’establiment.
A tots i cadascun dels racons de la casa es nota l’empremta dels seus actuals propietaris. Per exemple, la Montse es va encarregar de recuperar alguns dels mobles antics que s’hi trobaven, mentre que el Manel va posar i continua posant cada dia la més exquisida dedicació en la cura del jardí.
La casa està envoltada per més de 17 hectàrees de bosc poblat per algunes de les varietats pròpies de la zona, com ara alzines, roures, pins, alzines sureres, eucaliptus i planaters. Aquest entorn natural privilegiat, juntament amb una ubicació geogràfica realment estratègica, a tan sols 50 km de Barcelona i Girona, fan de Masferrer el lloc perfecte per a qui vol explorar la bullícia d’aquestes ciutats durant el dia i retornar a la pau durant la nit.

Condicions de la reserva

Masferrer compta amb 12 habitacions, totes elles diferents i amb un encant propi derivat de la seva decoració entre clàssica i rústica, aconseguida per la combinació entre els mobles antics i el fort caràcter de la pedra original. Destaquen, pel tret diferencial, els banys, que s’han decorat amb un estil contemporani i, a més, s’han equipat amb banyeres o dutxes d’hidromassatge.
L’hotel compta amb 3 habitacions de categoria suite, més àmplies i amb una petita terrassa des d’on contemplar el paisatge, però absolutament totes estan condicionades amb les comoditats necessàries per tal d’oferir la màxima qualitat en l’estada.
Totes les habitacions disposen de:
Televisió per cable

  • Telèfon
  • Wifi gratuit
  • Mini bar gratuit
  • Aire condicionat i calefacció
  • Banyera o dutxa d’hidromassatge
  • Assecador de cabells
  • Amenities de bany
  • Escriptori
Logo Hotel Masferrer

Adreça

Gualba, Barcelona, Catalogne, 08474, Espanya.

Dades de contacte

Codi de recurs turístic: HB-004073

Telefon 938487705

Email hm@hotelmasferrer.com

Web http://www.hotelmasferrer.com/index.html

Serveis