Hotel Calàbria

Juntament amb el restaurant La Garrafa, amb una gran oferta gastronòmica, fan de l’Hotel Calàbria el lloc ideal per descansar i relaxar-se, ja sigui per feina o per una escapada familiar o romàntica.
Les 7 habitacions de l’hotel, decorades amb encant, són àmplies, modernes i acollidores i estan equipades amb les millors comoditats i serveis, oferint als nostres clients un tracte familiar i una experiència exclusiva i personal.
Modernitat i personalitat es fusionen amb una llarga tradició a càrrec de la família Grau, des de 1970, amb personal agradable i atent per cobrir totes les necessitats dels nostres clients.
En el centre de La Garriga, una bella població termal, trobem l’Hotel Calàbria. Un edifici modern i amb personalitat, que compta amb totes les comoditats necessàries per a gaudir d’una fabulosa estada al Vallès.

L’hotel compta amb pàrquing privat gratuït, permeten així un còmode desplaçament amb vehicle privat. A l’edifici s’hi troben diversos espais comuns (saleta, zona TV, terrassa, etc.) i zones privades ideals per a la celebració de reunions de negocis, convencions i esdeveniments de tota mena.

Per a garantir la màxima comoditat i oferir el millor servei als nostres hostes, l’Hotel Calàbria compta amb el servei de Wi-Fi gratuït en tot l’edifici.

Condicions de la reserva

Horari de recepció | Check-In/Check Out: De 8.00 a 00.00 h

HABITACIÓ DOBLE – 2 LLITS

SUITE JUNIOR DELUXE

Logo Hotel Calàbria

Adreça

Carrer Calàbria, La Garriga, Catalunya, 08530, Espanya.

Dades de contacte

Codi de recurs turístic: HB-004634

Telefon 938717885

Email info@hotelcalabria.cat

Web https://www.hotelcalabria.cat/es

Serveis