Hotel Boutique Edelweiss

UN ESPAI PER DESCOBRIR EN UN ENTORN PER SOMIAR
Cadascun dels racons d’aquest edifici ha estat dissenyat cuidant fins a l’últim detall.
Cal destacar els seus elements de l’època, com el seu mobiliari modernista de Gaspar Homar, Busquets o Majorel, o la seva superfície de marbre grec color blanc en consonància amb els tons pastel de l’entorn, que conjuntament, conformen un espai rodejat de lluminositat aportant una sensació de pau, harmonia i tranquil·litat.

Sentir-se com a casa
A l’Hotel Boutique Edelweiss trobaràs tots els serveis que necessites per sentir-te com a casa, en un entorn envoltat d’encant i personalitat. Si vols passar un cap de setmana inoblidable, aquest és, sens dubte, el millor lloc.
El nostre objectiu és que et sentis còmode i trobis totes les comoditats necessàries per viure una experiència completa. Tu únicament preocupa’t de gaudir, nosaltres ens encarreguem de la resta.

Condicions de la reserva

Disseny i elegància
EN UN ENTORN ÍNTIM I FAMILIAR
L’Hotel Boutique Edelweiss disposa de 4 habitacions de luxe dissenyades cadascuna d’elles de manera única, un selecte restaurant en el qual es poden degustar elaborats plats amb la selecció dels millors productes de temporada, o el seu prestigiós centre de negocis, pensat única i exclusivament per proporcionar als seus assistents una atenció professional i personalitzada.

Logo Hotel Boutique Edelweiss

Adreça

Carrer Rosselló d'Amunt, La Garriga, Catalunya, 08530, Espanya.

Dades de contacte

Codi de recurs turístic: HB-004662

Telefon 938418124

Email info@hotelboutiqueedelweiss.com

Web https://hotelboutiqueedelweiss.com/ca/

Serveis