Hotel Balneari Blancafort

Fundat l’any 1840 ha estat sempre un lloc de trobada de l’aristocràcia i de les personalitats més cèlebres, convertint-se en un indret de referencia d’estil, servei i benestar.
El seu Spa Termal està erigit sobre els jaciments dels banys romans que ja coneixien les propietats medicinals de les seves excel·lents aigües.

Condicions de la reserva

HABITACIONS

L’ Hotel Blancafort Spa Termal disposa de 150 habitacions de diferents categories ambientades en un estil clàssic i elegant, estan situades a diferents edificis que es troben en els repartits en els nostres jardins.
Descobreix les diferents categories d’habitacions que posem a la teva disposició i escull la que més s’adapti als teus desitjos.

HABITACIÓ SINGLE

Disfruta d’una estada agradable amb aquestes confortables habitacions amb llit individual de 90 cm i un bany de marbre equipat amb tots els 

HABITACIÓ DOBLE

Disfruta d’una estada agradable amb aquestes confortables habitacions d’estil clàssic i elegant amb bany de marbre equipat amb tots els complements necessaris.

JUNIOR SUITE

Disfruta d’una estada agradable amb aquestes confortables habitacions d’estil clàssic i elegant amb dos ambients clarament diferenciats.

HABITACIÓ DOBLE AMB TERRASSA

Disfruta d’una estada agradable amb aquestes confortables habitacions d’estil clàssic i elegant amb bany de marbre equipat amb tots els complements necessaris i amb una terrassa exterior amb vistes als nostres jardins.

SUITE PREMIUM

Disfruta d’una estada en aquestes lluminoses habitacions ambientades en un estil clàssic i elegant, ubicades en un edifici exclusiu de suites.

SUITE AMB JACUZZI PRIVAT

Disfruta d’una estada amb tot luxe de detalls en aquestes exclusives i sofisticades suites amb jacuzzi privat.

MASTER SUITE

L’habitació més exclusiva de l’hotel.

Logo Hotel Balneari Blancafort

Adreça

Carrer de la Mina, La Garriga, Catalunya, 08530, Espanya.

Dades de contacte

Codi de recurs turístic: HB-000169

Telefon 938605600

Email info@hotelblancafort.com

Web http://hotelblancafort.com/ca

Serveis