Hotel Balneari Vila de Caldes

Funcionalitat, línies modernes i un toc de sofisticació són algunes de les característiques que defineixen l’Hotel Balneari Vila de Caldes, situat al centre històric de la vila Termal de Caldes de Montbui. La seva estètica actual en fa un dels trets diferenciadors respecte a la resta de balnearis, però amb la mateixa qualitat en serveis i tècniques que el Grup Broquetas sempre ofereix als seus clients.

Les habitacions, totes exteriors, disposen d’aire condicionat, bany complet amb dos lavabos, telèfon supletori, llum d’infraroig i assecador de cabells; televisió pantalla plana, mini-bar, caixa forta i servei de despertador, wifi gratuït i una àmplia taula de treball.

Dins de l’Hotel Vila de Caldes hi trobem el Restaurant Burg & Gintònic, de cuina original amb una fantàstica zona chill-out on gaudir de long drinks i gintònics elaborats pels nostres especialistes. A l’estiu servim sopars a la terrassa a la llum de les espelmes.

A més, Hotel Balneari Vila de Caldes ofereix als seus clients terrassa amb jardí, piscina exterior de temporada, lliure disposició de bicicletes mountain-bike per a rutes i excursions, wifi gratuït, sala de tv i de lectura, zona boutique, coffee point i begudes, accés a totes les instal.lacions de lliure disposició de Balneari Broquetas (piscina climatitzada, gimnàs, etc…) i un centre termal on gaudir de piscines termals amb bombolles, cascada cervical, jacuzzis, sauna, dutxa circular i un àmplia oferta de tècniques novateràpiques, massatges i tractaments corporals.

Logo Hotel Balneari Vila de Caldes

Adreça

Plaça de l'Àngel, Caldes de Montbui, Catalunya, 08140, Espanya.

Dades de contacte

Codi de recurs turístic: HB-003955

Telefon 938654100

Email recepcio.v@grupbroquetas.com

Web http://www.grupbroquetas.com

Serveis