Hotel Balneari Termes Victòria

A l’Hotel Balneari Termes Victòria trobaràs l’espai de tranquil·litat per a relaxar-te i passar una estada d’allò més agradable.

L’Hotel ofereix un centre termal lúdic anomenat Espai CEL, on podràs gaudir de l’autèntica aigua termal mil·lenària a les set piscines construïdes en els antics dipòsits termals del segle XVIII.

Gaudeix de 2 hores de relax i desconnexió en un espai termal únic on trobaràs diferents i autèntiques sensacions que et convidaran al relax i la desconnexió. A l’Espai CEL gaudiràs de l’aigua termal mineromedicinal a diferents temperatures, trobaràs bombolles efervescents, dolls d’aigua a diferent pressió, bancs calents, zona de descans i tes, i també un espai exterior. Per gaudir del nostre spa termal només cal que portis banyador i xancletes, oferim servei gratuït de barnús.

Els amplis jardins i les diferents terrasses de l’hotel són ideals per a donar un passeig o fer una bona lectura.

Els seus 7 salons i els 4 menjadors, de configuració i disseny acurat, són el marc ideal per a qualsevol celebració o acte d’empresa, ajustant-nos a qualsevol necessitat.

El orígens de l’Hotel Termes Victòria es remunten al segle XVII, malgrat que no es sap exactament quan va ser construït. Inicialment ocupava diverses edificacions medievals, i inclús part de les antigues muralles. Al llarg dels anys ha sofert diferents modificacions arquitectòniques conservant elements originals com la volta de la galeria de banys del segle XVIII.

Tot i la modernitat de les seves instal•lacions, es manté la direcció familiar de l’hotel, que des de mitjans del segle XIX regenta la família Anglí-Palaudarias.

L’Hotel Termes Victòria ha mantingut una clientela fidel i selecta. Des del rei Alfonso XII fins a pintors i escriptors que buscaven la pau i tranquillitat per a una fèrtil inspiració. També ha estat el lloc de concentració ideal per a equips com el F.C. Barcelona de Ladislao Kubala, un enamorat dels tractaments termals.

Logo Hotel Balneari Termes Victòria

Adreça

Carrer de Barcelona, Caldes de Montbui, Catalunya, 08140, Espanya.

Dades de contacte

Codi de recurs turístic: HB-000163

Telefon 938650150

Email info@termesvictoria.com

Web http://www.termesvictoria.com

Serveis