Hotel Aparthotel Verti

Disposem de 12 habitacions simples i dobles, i de 4 apartaments de 65 m2. L’hotel disposa també d’aparcament en el propi edifici.
No només cuidem de vostès, també cuidem el medi ambient. A l’hotel s’utilitza energia renovable (solar i geotèrmica), i es recicla l’aigua de pluja de manera eficient.
El nostre compromís és vetllar pel seu benestar, tant dins com fora del nostre hotel.

En el nostre hotel, respectem el medi ambient.

Criteris mediambientals, Clima sense aire d’alta eficiència energètica, energia Renovable Solar i Geotèrmica, il·luminació natural i ventilació a totes les habitacions. Cisternes pluviales per a la bugaderia, inodors i neteja. 

Condicions de la reserva

Habitació individual/doble

Acollidora i comfortable és l’allotjament ideal per a persones en viatges de negocis, AMB LAVABO COMPLET, equipades amb els millors serveis tecnològics, taula de treball amb connexió per cable gratuïta a internet d’alta velocitat, minibar, telèfon amb línia directa des de l’habitació, TV LCD de pantalla plana. L’habitació individual posa a la seva disposició un llit àmpli i si ho desitja és posible sol·licitar l’habitació doble per a ús individual. 

Aparthotel

Per a dues persones o dues parelles en habitacions dobles, pot albergar grups o famílies de fins a 6/8 persones.
Dúplex de 65m2, en dues plantes, molt lluminós, terrassa, estudi amb habitació doble i lavabo complet per planta.
Espaiós per a estances tranquil·les on poder relaxar-se, descansar i/o treballar a gust.
Planta baixa: Habitació doble i lavabo complet, cuina equipada amb necera, microones i placa d’inducció, estris de cuina, vaixella, àmpli saló amb sofà llit, TV de 26″, connexió a internet per cable gratuïta i àmpli finestral.
Planta superior: Habitació doble i lavabo complet, estudi amb taula i cadira, connexió a internet per cable, terrassa de 16m2 amb taula i cadires.

Adreça

Plaça Ajuntament, Corró d'Avall, Catalunya, 08520, Espanya.

Dades de contacte

Codi de recurs turístic: HB-004442

Telefon 938615558

Email turisme@vallesoriental.cat

Web http://www.hotelverti.com/index.html

Serveis