Dia Internacional dels Museus al Vallès Oriental

Viu i gaudeix del Dia Internacional dels Museus als diversos museus que tenim al Vallès Oriental, únics al món, t’ho ben assegurem!

El proper dissabte 18 de maig serà el Dia Internacional dels Museus, data que des del 1977 ha decretat el Consell Internacional dels Museus per celebrar aquesta diada. L’objectiu es conscienciar del fet de que els museus son un important mitjà per l’intercanvi cultural, l’enriquiment de les cultures i pel desenvolupament de la comprensió mútua, la col·laboració i la pau entre els pobles.

Cada any s’escull una temàtica diferent per potenciar aquests espais únics i, com s’ha dit, tan importants. Aquesta edició és “Museus per l’educació i la investigació”. D’aquesta manera es vol donar èmfasi al paper fonamental de proporcionar una experiència educativa holística. La jornada reclama un món més conscient, sostenible i integrador.

La Nit dels Museus

A més, aquest any coincideix amb “La Nit dels Museus”, un esdeveniment promogut pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya que anima als museus a obrir les seves portes fins la mitja nit per poder tenir una nova perspectiva del que son aquests centres.

Museus al Vallès Oriental

Altres Museus al Vallès Oriental

Pots consultar tots els museus i centres d’exposicions que tenim a la comarca del Vallès Oriental clicant aquí.

Ara només us queda sortir de casa i visitar i gaudir els museus del Vallès Oriental durant el Dia Internacional dels Museus i durant la Nit dels Museus!

Feu un comentari