Com gaudir del temps lliure al Vallès Oriental?

El Vallès Oriental ofereix una gran varietat de propostes i activitats lúdiques i culturals per a tots els públics. Es una comarca situada en una zona geogràfica privilegiada que compta amb molts atractius naturals i d’interès turístic. Des de jaciments prehistòrics, a parcs naturals i museus.

A més, també es beneficia d’una gran oferta comercial, així com gastronòmica amb nombrosos restaurants i allotjaments. Si heu vingut a aquest territori i encara no sabeu que fer, us proposem una sèrie d’activitats i propostes per passar-ho d’allò més bé!

Excursions guiades pel Montseny
El Parc Natural del Montseny és Patrimoni Universal declarat per la UNESCO i compta amb una gran biodiversitat d’espècies. És un dels atractius més importants que pertany al Vallès Oriental i un dels parcs més visitats de Catalunya. Si encara no hi heu anat mai, Guies del Montseny organitza tours guiats per la muntanya per a tots els nivells. És ideal per a famílies i per a iniciats del senderisme amb l’objectiu de descobrir racons amagats d’aquest bell parc natural.


Exhibicions amb aus
El Cim de les Àligues és un centre especialitzat en aus rapinyaires amb l’objectiu de sensibilitzar els visitants i d’altra banda, acollir les aus que han quedat ferides. Al centre es fan exhibicions de vol amb diferents espècies rapinyaires com falcons o voltors i s’ofereixen visites guiades. A més, durant l’estiu es fan tota mena d’activitats i tallers per a nens. 

Visita un refugi antiaeri a Granollers
Si t’agrada conèixer la història, el Centre de Cultura per la Pau de Can Jonch ofereix tours guiats al refugi antiaeri de Granollers del carrer Antoni Espí i Grau. Granollers va patir els primers bombardejos el 31 de maig de 1938, però no van ser els únics, doncs uns mesos abans que s’acabés la guerra va tornar a ser bombardejada. Aquest itinerari proposa donar a conèixer un dels llocs més emblemàtics d’aquells fets.


Cap de setmana a Can Rabassa
La Masia Can rabassa és un edifici construït al voltant del segle XIX i que, actualment  funciona com a casa rural i casa de colònies. Situada a Vilanova del Vallès disposa d’un ampli espai de natura amb camps i boscos. A més, ofereix sortides pels voltants en diferents itineraris a peu o en cotxe.


Visita el Circuit de Barcelona – Catalunya
El Circuit de Barcelona – Catalunya és el complex esportiu més important del Vallès Oriental. A banda de les competicions de Moto GP i Fòrmula1, al circuit també es duen a terme entrenaments, cursos de conducció, jornades formatives i altres esdeveniments. A més, ofereix la possibilitat de conèixer l’interior de les instal·lacions i accedir a espais on van els professionals. Tota una experiència que no et pots perdre!

Una comarca, per tant, amb moltes possibilitats d’activitats de tota mena i plena de vida. Si vas al Vallès Oriental, no t’avorriràs.

Deixa un comentari