Celebrem una nova edició de la Jornada TurismeVallès

Empreses i entitats recullen els distintius del Compromís per la Sostenibilitat Biosphere i diplomes de Punts d’Informació Turística a la Jornada TurismeVallès 2020.

Fotografia de família de la Jornada TurismeVallès 2020 – inici de la jornada

Les empreses i entitats relacionades amb el sector del turisme a la coamrca es van donar cita, dijous dia 20 de febrer al Celler de Can Roda, en la trobada anual del sector, la Jornada TurismeVallès, organitzada pel Servei de Turisme del Consell Comarcal.

L’acte va servir per fer lliurament dels distintius del Compromís per la Sostenibilitat Biosphere i els diplomes de Punts d’Informació Turística (PIT), a les empreses i entitats públiques que l’any 2019 han treballat en aquests dos projectes. Concretament 38 han obtingut el Biosphere i 13 el PIT.

Felicitats a totes les empreses i entitats Biosphere i PIT

El conseller de Turisme del Consell Comarcal, Carles Fernández, va agrair a les empreses i ajuntaments “que estan treballant en aquesta xarxa públic-privada d’empreses i administracions que permet difondre millor la nostra activitat turística i acollir als turistes quan venen a casa nostra”. El conseller va destacar també “l’esforç d’empreses i ajuntaments pel compromís Biosphere, que significa un esforç i compromís amb la qualitat i la sostenibilitat”, un aspecte que també va destacar el diputat de Turisme de la Diputació de Barcelona, Juan Luis Ruiz: “vol dir que esteu treballant alineats amb l’agenda 20/30 amb els 17 objectius de desenvolupament sostenible i amb un compromís amb el turisme responsable i sostenible”, va dir. El diputat va posar el Celler de Can Roda com a exemple d’uns “actius a la província que hem de reivindicar més i posar-los en valor de manera col·lectiva”. Un exemple el va posar l’alcalde de Santa Maria de Martorelles, Luis Mariano Pintor, que va posar en valor la DO Alella com a reclam turístic de la comarca, amb força presència al municipi.

Alcalde de Santa Maria de Martorelles, sr. Luis Mariano Pintor; diputat de Turisme de la Diputació de Barcelona, sr. Juan Luis Ruiz; i conseller de Turisme, sr. Carles Fernández.

A la trobada, a la qual van assistir prop de 80 empreses i entitats, també es va explicar el Pla d’Accions de Turisme 2020 que consta de 5 eixos estratègics: creació de producte turístic, sostenibilitat i qualitat, comunicació i promoció, turisme intel·ligent i assessorament i governança.

Networking Jornada TurismeVallès 2020

La jornada va comptar amb les intervencions de les empreses Ostrya Celler i Celler de Can Roda, que van explicar les seves experiències com a Punts d’informació turística i Compromís per la Sostenibilitat Biosphere. Seguidament es va dur a terme una activitat de networking amenitzada per la companyia de teatre Milnotes, que va enllaçar amb una cata de vins DO Alella i degutació de productes de proximitat del Forn Can Prat de Mollet del Vallès.

Networking Jornada TurismeVallès 2020
Fotografia de família de la Jornada TurismeVallès 2020 – final de la jornada

Deixa un comentari