Aquesta setmana, més activitats de Nadal

Continuem amb un munt de propostes d’activitats de Nadal al Vallès Oriental. Aquestes dates omplen els municipis de llums de colors, nadales i esdeveniments que conviden a passejar pels carrers guarnits de motius nadalencs amb la família i els amics.
Us convidem a conèixer algunes tradicions de la comarca i a visitar alguna de les fires que tenen lloc aquest cap de setmana.

Els Pessebres Monumentals del Barri de Poble Sec de Cardedeu i el de Parets del Vallès

  
Any rere any, els veïns del Barri de Poble Sec de Cardedeu es superen, dedicant moltes hores a fabricar un gran pessebre de més de 5 metres de llargada i 2 d’amplada. El podeu visitar del 16 de desembre al 8 de gener, els dissabtes i festius de 12.00h a 14.00h i de 17.00h a 20.30h i els dies feiners de 17.00h a 20.30h al local de l’Associació de Veïns del Barri de Poble Sec.
Més informació: http://www.cardedeu.cat/ 


Cal destacar el pessebre més gran de Catalunya sobre taula, el pessebre monumental de Parets del Vallès. Aquest compta amb una agrupació de pessebristes de gairebé 30 anys i és un dels més impressionants de la comarca!
El podeu visitar els següents dies:
-Matins de 11.00h a 13.30h: del 3 al 11; el 17, 18, 24, 25, 26 i 31 de desembre i els dies 1, 6, 7, 8, 14, 15, 21 i 22 de gener
-Tardes de 17.00h a 20.30h: del 27 al 30 de desembre i del 2 al 5 de gener
Més informació: http://pessebreparets.cat/
Fires de Nadal al Vallès Oriental


Aquest cap de setmana, seguim proposant-vos fer una visita a les fires de Nadal de la comarca on podreu trobar paradetes d’artesania, productes d’alimentació, decoració de Nadal, i també activitats, actuacions i atraccions pels més petits. Les trobareu als municipis de Canovelles, Les Franqueses del Vallès, L’Ametlla del Vallès, Lliçà de Vall, Martorelles, Montmeló i Sta. M. de Palautordera.


Més informació: https://www.turismevalles.com/ca/activitats-valles-oriental/agenda
Brou de Nadal a la Plaça de les Olles de GranollersSabíeu que l’olla on preparen el brou està soterrada durant tot l’any a la mateixa plaça? Una de les tradicions més antigues de la ciutat de Granollers és el clàssic Brou de Nadal de la Plaça de les Olles. L’Associació de Veïns de Gran Centre de Granollers convidarà a tastar-lo a tots els qui passin per allà durant tot el dissabte dia 17 de desembre.


Deixa un comentari