Visita una granja amb la família

Som una família dedicada a la pagesia, que intentem ser autosuficients criant els nostres propis animals, hort i arbres fruiters. Com a negoci tenim una explotació de vaques lleteres i tot i haver-nos adaptat als temps moderns, encara mantenim aquell esperit de casa de pagès.

Vine a fer una visita guiada per la granja de Can Turró, una granja en actiu, on des de l’any 2012 hem obert una Aula d’Entorn Rural, per que les famílies puguin aprendre d’una forma lúdica i real com es viu i es treballa en una masia típica catalana.

La visita dura de 3 a 4 hores i consisteix  en fer un petit tastet de cafè, llet i coca casolana al arribar a la granja i tot seguit fer la visita guiada de dues hores, on primer farem el circuit de la llet per aprendre l’evolució de les vaques des de que neixen fins que són productives, donarem la llet als vedells i la palla a les més grans, pasarem per la sala de munyir i per on guardem la llet refrigerada i després veurem els animals típics de granja: tocarem els conills, recollirem els ous i els donarem menjar però sobre tot aprendrem d’una manera divertida moltes coses sobre tots els animals de la granja …. i a l’acabar sempre queda una estona per gaudir del nostre entorn amb tranquilitat.

Vine i veuràs quina cara d’alegria fan els teus fills quan donen el biberó als vedellets o quan donen “xuxes” a les ovelles.

Possibilitat de quedar-se tot el dia.

Podeu venir amb la vostra família en dies convinguts i també en grup (mínim 20 persones). Cal fer reserva.
Descomptes per grups de Seniors.

Les coordenades de la granja són:

41º41’16”N

02º28’10”E

Condicions de la reserva

Adreça

Masia Can Turró, Santa Maria de Palautordera, Catalunya, 08460, Espanya.

Dades de contacte

938.675401

canturro@canturro.net

http://www.canturro.net