Sortida Etnobotànica Familiar

T’agradaria aprendre a fer un herbari
Vols fer activitats amb nens? Aquesta activitat esta pensada per venir amb nens i en familia!!

De les mans de la biòloga i experta en fitoterapia Susanna Arjalaguer, farem una passejada on descobriràs plantes remeires i herbes per cuinar.

Reconeixerem i identificarem les herbes remeieres que ens trobarem pel camí; podem trobar saüc, malva, plantatge, tripó…i moltes més, algunes de comestibles i altres que no. La Susanna ens explicarà com es recolecten, com s’assequen i com es guarden.

Atenció!! Descobrireu el detalls que hi ha amagats a les diferents plantes gràcies a una lupa més potent!! Esteu preparats?

Amb les plantes que anirem trobant pel bosc confeccionareu el vostre propi herbari coneixent cada planta i els seus usos, podreu crear la vostra llibreta de natura.

Per informació i inscripcions, escriviu un email a info@barcelona-discovery.com.

Material necessari:
Llibreta
Llapis
Goma
Lupa
Bolígraf

*COVID-19 – ATENCIÓ: A causa del Covid-19, establim unes mesures de seguretat seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries, fins a nou avís. Les sortides seran en grups reduïts i els guies utilitzaran mascareta, altaveus o radioguies i mesures de distanciament adequades. També hi haurà unes mesures d’obligat compliment pels assistents:

Ús de mascareta durant tota la durada de l’activitat.
Mantenir 1,5-2 metres de distància mínim entre els participants.
Es recomana l’ús de gel hidroalcohòlic.

Més informació: https://www.barcelona-discovery.com/