El vol per grups i empreses

Particularitat d’aquest vol

El vol GRUPS I EMPRESES us permet realitzar una sortida en globus amb moltes persones. Ens encarreguem de reunir una flota de globus i equips professionals per a organitzar un viatge especial a la vostra mesura. L’elecció del lloc de vol pot variar segons la vostra localitat i les vostres necessitats. És una formula ideal per a grups de particulars, associacions, agrupacions culturals, col•lectiu de treballadors, incentius d’empresa, team building, etc. Podem organitzar l’activitat per a grups de 8 fins a més de 200 persones.

Descripció de l’activitat

El Programa

L’activitat comença de matinada amb la recollida dels passatgers al punt de trobada. A continuació, i si ho desitgen, els passatgers poden col•laborar en els preparatius : el muntatge i després l’inflat del globus. De seguida, ens enlairem per a un vol de més de 1 hora. El rumb ens ho marca el vent. Finalitzem el viatge amb l’aterratge i la recollida del globus per l’equip de rescat. Celebrem l’experiència al mateix lloc de l’aterratge brindant amb Cava i begudes refrescants. Finalment, es lliura a cada passatger un diploma personalitzat signat pel pilot del globus.

Dies d’activitat

Operem els vols privats en globus tot l’any, qualsevol dia entre setmana i també els caps de setmana, segons disponibilitat.

Horaris i Durada total de l’activitat

S’opera un sol vol al dia i al matí, poc després de l’alba. Si bé que l’horari vària segons època de l’any, a l’estiu comencem a les 6.00 i a l’hivern a les 8.00. L’activitat són 3 hores en total, incloent un vol de fins a 1 hora i quart.

Més informació: https://ballooning.es/ec/vol-en-globus/vol-grup-emprese.php

Adreça

Cardedeu, Catalunya, 08440, Espanya.

Dades de contacte

645049641

info@ballooning.es

http://www.ballooning.es