El talleret del Clot

Som artesans del feltre. Treballem el procés de la llana, des del seu inici: rentat, cardat, tenyit i pentinat de la llana, finalitzant peces úniques totes elles, ja siguin bufandes, mantes, mantellines, gorros, gerros i làmpades, amb la tècnica del feltre, teixit que no comporta una trama i un ordit com estem acostumats.

Vivim i treballem al Pla de La Calma, al Montseny. L’obrador us ofereix de poder participar d’activitats relacionades amb la llana, tant en època d’esquila com relacionades amb la llana i les tècniques de l’enfeltrat, totes elles, enfocades a adults i també, en família. També oferim tallers per el-laborar sabó natural i artesà i tallers de tints naturals.

L’entorn que ens envolta és bosc d’alzinar, en un entorn molt obert, des d’on podem observar Montserrat, la Mola i part del Pirineu. És un espai encantador, acompanyat d’una ermita, St Cebrià de la Mora, romànica, amb accés al seu interior.

Condicions de la reserva

El Tallerret del Clot ofereix cursos i monogràfics sobre els tints naturals i amb espècies autòctones, sabons naturals i elaboració d’espelmes, ja sigui al bell mig del Montseny, com en d’altres centres culturals i/o cívics. 

També duem a terme tallers per a escoles i centres d’educació per a adults.  

http://eltalleretdelclot.wordpress.com/

Per acabar d’arrodonir el dia, teniu prop de casa restaurants per fer un àpat

http://restaurantelbellver.blogspot.com.es/p/el-bellver.html

http://www.elfollo.com/index.php