Cap de setmana de natura

Si el que busques és passar un cap de setmana en plena natura, allotjar-te en una casa de colònies acollidora amb la teva família i a més a més realitzar activitats que et permein descobrir alguns secrets del medi natural, pots escollir alguna de les estades que et proposem a continuació:


Tocats pels bolets!

Un cap de setmana de natura a Vallcàrquera inoblidable buscant bolets, muntant una gran exposició, aprenent a identificar-los amb seguretat, descobrint receptes senzilles i menjant una cuina de muntanya tocada pels bolets. Per aquest any 2017 encara ens queden places per l’estada del cap de setmana del 18 i 19 de novembre. Animeu-vos que a més el menú renovat està boníssim!


Observar ocells, contemplar salamandres i fotografiar papallones

Un cap de setmana de natura en família a Vallcàrquera en el que gaudirem de la primavera fent tres activitats d’iniciació a l’apassionant descoberta de la fauna autòctona: una passejada per a observar i identificar ocells, un taller per a descobrir el món dels amfibis i un taller per a gaudir fotografiant papallones i libèl·lules.


Plantes per fer salut

Un cap de setmana de natura a Vallcàrquera capbussant-nos en la descoberta de les plantes silvestres aromàtiques, culinàries i medicinals. A l’estada gaudirem de la cuina de muntanya de la Rosa aromatitzada per les plantes del Montseny.

Anima’t i en gaudiràs!

Condicions de la reserva

L’estada es fa a la Rectoria de Vallcàrquera, equipament d’educació ambiental que compta amb habitacions reduïdes amb bany propi.

L’estada comença dissabte al matí i fianlitza diumege després de dinar, per tant inclou:

  • Tots els àpats (dos dinars, un sopar i un esmorzar), dormir i tres activitats de natura guiades per un biòleg especialista amb àmplia experiència en la divulgació de la natura per a tots els públics.
  • El preu de l’estada és de 79’50 € pels adults i 46’50 € pels infants de 4 a 12 anys (tot inclòs).

Arxius per descarregar