42 empreses i serveis obtenen el distintiu de qualitat SICTED

A la comarca hi ha 62 empreses i serveis adherits al projecte SICTED, dels quals 42 han obtingut el distintiu de qualitat el 2013 i 18 segueixen treballant per obtenir-lo en la propera campanya.

El SICTED reconeix l’esforç i el compromís amb la qualitat i la millora contínua en l’àmbit turístic.

El passat dilluns dia 24 de març es va fer l’entrega dels distintius de qualitat SICTED.

A l’acte va assistir el president del Consell Comarcal del Vallès Oriental, el senyor José Orive; el conseller de Turisme del Consell Comarcal del Vallès Oriental, el senyor Ignasi Martínez; el diputat delegat de Turisme de la Diputació de Barcelona, el senyor Ramon Riera; i el regidor de Turisme de l’Ajuntament de Caldes de Montbui, el senyor Isidre Pineda. 

L’Espai Can Rius de Caldes de Montbui va acollir el lliurament  dels distintius de qualitat turística SICTED 2013. L’acte va tenir lloc en el marc de la jornada de treball TurismeVallès, en les que van participar una vuitantena d’empreses i professionals vinculats al Turisme de la comarca del Vallès Oriental.

La Secretaria d’Estat de Turisme, juntament amb la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) va donar a conèixer, a finals de l’any 2013, les empreses certificades amb el Sistema Integral de Qualitat Turística Espanyola en Destí (SICTED). Al Vallès Oriental hi ha 62 empreses i serveis adherits al projecte SICTED, dels quals 42 han obtingut el distintiu de qualitat recentment i 18 segueixen treballant per obtenir-lo en la propera campanya.

Des del Consell Comarcal del Vallès Oriental, volem felicitar totes les empreses que han obtingut el distintiu, així com totes les empreses que estan treballant en la seva obtenció. D’altra banda, volem animar a totes les empreses compromeses en la millora dels seus serveis i els seus productes a que s’adhereixin al projecte.

Les empreses distingides el 2013 són: Agència de viatges Aquae Calidae Viatges, S.L.L; Agroturisme Can Gual I; Apartaments Turístics Cal Ferrer; Aula d’Entorn Rural Can Turró; Balneari Termes Victòria; Càmping El Pasqualet; Casa de colònies – Escola de Natura La Traüna; Daema Aventura; Espai Natural Sant Miquel del Fai; Hotel Can Galvany; Hotel Ibis Barcelona Mollet; Hotel Mercure Augusta Barcelona Vallès; Hotel Molí de la Torre; Hotel Sidorme Barcelona Granollers; Hotel Sidorme Barcelona Mollet; Museu Arxiu Tomàs Balvey; Museu Municipal de Montmeló; Museu Municipal Joan Abelló i Casa del Pintor Abelló; Oficina de Turisme de Sant Celoni; Parc Natural del Montseny; Pastes Sanmartí, fideuers des de 1700; Punt d’Informació Turística de Santa Maria de Palautordera; Ramasan Viatges; Restaurant Càmping El Pasqualet; restaurant Can Major; Restaurant El Bellver; Restaurant El Folló; Restaurant el Mas de Sant Lleí; Restaurant El Romaní de Breda; Restaurant El Trabuc; Restaurant La Fonda del Montseny; Restaurant La Rectoria de Palou; Rostisseria FRANVIC; Serveis Turístics de Salut Termes Victòria; Terra Diversions Bike Tours, Turisme Actiu; Thermalia, Oficina de Turisme de Caldes de Montbui; Turisme Rural Cal Pinyater; Turisme Rural Can Fàbregas del Bosc; Turisme Rural Can Gual II; Turisme Rural El Folló; Turisme Rural El Porxo de Can Baixeres; i Turisme Rural Les Oliveres.

L’any 2013 ha estat el novè any, que la comarca, participa en aquest projecte de millora de la qualitat turística en destinació. El Vallès Oriental va apostar per iniciar-se en aquest projecte de qualitat turística a través d’un dels productes més característics de la comarca, la Ruta Modernista del Vallès Oriental. Els anys següents, el projecte d’implantació del SICTED es va anar estenent al conjunt de tot el territori.

Sistema Integral de Qualitat Turística (SICTED)
El projecte SICTED, promogut per la Secretaria General de Turisme i la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP), treballa amb empreses i serveis turístics de fins a 29 oficis diferents i se centra en l’experiència i satisfacció del turista que visita la nostra destinació. Es basa, entre d’altres eines, en l’aplicació d’un Manual de Bones Pràctiques, que varia en funció de l’ofici.

El SICTED és un distintiu que es basa en un model participatiu que requereix que les empreses i serveis turístics adherits es comprometin amb la qualitat turística. Ofereix un pla formatiu, visites d’assistència tècnica per part d’assessors SICTED, tallers de dubtes i solucions, grups de treball que desenvolupen propostes de millora per a la destinació i avaluacions que contrasten l’adequació de l’empresa/servei als estàndards de qualitat.

Notícies
NacióDigital – article

Deixa un comentari