34 EMPRESES TURÍSTIQUES OBTENEN AQUEST ANY EL NIVELL DE QUALITAT ESTABLERT PER LA TAULA SICTED DEL VALLÈS ORIENTAL

El Consell Comarcal va acollir, dimarts 13 de novembre, la sessió de seguiment de la Taula de Qualitat del projecte SICTED (Sistema Integral de Calidad Turística Española en Destino) que promou la Secretaría General de Turismo del Ministerio de Industria, Turismo y Comercio i la Federación Española de Municipios y Provincias. El Consell Comarcal actua com ens gestor del SICTED a la comarca, un projecte en el que també col.laboren la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç, Industria i Navegació de Barcelona.

Al Vallès Oriental s’impulsa la qualitat turística mitjançant aquest sistema SICTED amb l’objectiu d’oferir el millor servei amb les millors garanties i promoure un nivell bàsic de qualitat per a tots els serveis i recursos vinculats al turisme.

En concret les empreses distingides pel SICTED ofereixen unes determinades garanties de qualitat com l’atenció personalitzada i professional, rapidesa en el servei, confort i netedat dels espais d’acollida, innovació, varietat i qualitat dels productes, fiabilitat de la informació i gestió mediambiental sostenible.

A la sessió del dimecres es va informar que aquest any s’ha avaluat 34 empreses + 1 Q, d’un total de 47 empreses adherides al projecte. D’aquestes 34 empreses, la Taula de Qualitat ha decidit sol·licitar la distinció al Comitè de Distincions de la Secretaria de Turisme per 33 empreses + 1 Q, unes distincions que es coneixeran al voltant del mitjans de desembre.

Formen part de la Taula de Qualitat del Vallès Oriental que presideix el conseller comarcal de Turisme, Ignasi Martínez el Consell Comarcal com a ens gestor, els ajuntaments de Granollers, Mollet del Vallès, Montmeló, la Garriga, Caldes de Montbui a mes de l’associació de Turisme Rural del Vallès Oriental, l’ associació de Càmpings del Vallès Oriental, el Gremi d’Hoteleria i Turisme del Vallès Oriental, la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Barcelona i la Diputació de Barcelona .

Deixa un comentari